2011. június 26., vasárnap

Harman Kardon AVR-235 7.1 Gyönyörű erősítő!!! - Jelenlegi ára: 52 999 Ft

Az aukció tárgya egy HARMAN KARDON AVR-235 7. 1  Felső kategóriás házi mozi erősítő, ami teljesen hibátlanul működik!
Távirányító nincs a készülékhez.
AZ AUKCIÓ VÉGÉIG INGYEN POSTA!!!!
Netről egy kis adat:
teljesítmény: 7 x 50 W 8 ohm, 20 és 20. 000 Hz-nél kevesebb 0, 07 százalékkal THD. Az AVR 235 a legmodernebb technológiákat is triple-crossover basszus menedzsment, automata digitális bemenet választás, és az A / V Sync Delay. Továbbá, a vevő használ state-of-the-art 192 kHz/24 bites audió digitális-analóg konverterek és egy nagy teljesítményű, 32 bites Cirrus DSP processzor.
Az AVR 235 a legmodernebb technológiákat is triple-crossover basszus menedzsment, automata digitális bemenet választás, és az A / V Sync Delay.
Surround hangzás funkciók közé tartozik a Dolby Virtual Speaker, Dolby fejhallgató feldolgozása, és a Dolby Pro Logic IIx feldolgozás (amely egy nagy kiterjedésű, teljes körű 7. 1 csatornás program bármely sztereó vagy 5. 1-csatornás forrás).
A vevő kezeli az összes többi népszerű formátumot (beleértve a Dolby Digital EX és a Dolby Digital 5. 1), az összes szabványos DTS üzemmódokat (beleértve a 6, 1 DTS-ES Discrete, DTS-ES Matrix, DTS Neo: 6, Cinema 6. 1/5. 1 és 6. 1/5. 1 Zene ), és még a legújabb DTS 96/24, nagy felbontású audio technológia.
Ön is kap Harman saját fejlesztésű Logic 7 audió fokozott több csatornás reprodukciós mindkét mátrix-kódolású és 2-csatornás felvételek.
Mellett kiterjedt video kapcsolat, a vevő kétféle nagy sávszélességű, HDTV kompatibilis komponens video bemenet és egy sor digitális és analóg audio csatlakozók, köztük több koaxiális és optikai digitális audio bemenet és kimenet. Ez sport analóg és digitális előlapi bemenet, 6-/8-channel közvetlen audio bemenet, és 7. 1-csatornás előerősítő kimenet befogadására egy DVD-Video, DVD-Audio, SACD, vagy univerzális játékos.
A vevő a hármas-crossover basszus-rendszer segítségével választhat több crossover frekvenciák az első L / R, center, surround bal / jobb és surround back L / R hangszóró. A legtöbb vevők és DVD lejátszó jóval korlátozottabb crossover-szűrés, vagy egyáltalán nem.   Sőt, akkor különböző méretű hangszórót konfigurációk különböző AVR 235 bemeneti forrás szerint az Ön igényeinek.
Az AVR 235, kapsz egy kiváló minőségű FM / AM tuner 30 előprogramozott állomással és egy Listener preferencia rendszer, amely lehetővé teszi meg egy surround mód szerint a program forráskódját. Azt is beállíthatja, hangszóró csatorna szintjét az egyes programok forrás-és DSP formátumban (például a mélynyomó szintet meg lehet változtatni a több csatornás filmnézést és a 2-csatornás CD zenét hallgat).


Jelenlegi ára: 52 999 Ft

Az aukció vége: 2011-06-23 22:40
. Harman Kardon AVR-235 7.1 Gyönyörű erősítő!!! - Jelenlegi ára: 52 999 Ft

Fontos