2011. június 30., csütörtök

4 Gb vízálló óra- kamera 6 az 1 ben - Jelenlegi ára: 12 400 Ft


Értékelő: Bogyo18(6)
Dátum : 2010/12/10 18: 51: 25
Termékkód: 1878 91885
Eladó
Pozitív vélemény: Megbízható, gyors, korrekt partner, ajánlom mindenkinek.
Az értékelő szerint az adásvétel létrejött.
Az értékelt szerint az adásvétel létrejött.
Értékelő: qwerty80(10)
Dátum : 2011/02/02 11: 41: 31
Termékkód: 1436 064329
Eladó
Pozitív vélemény: Minden a megbeszéltek szerint zajlott.
Az értékelő szerint az adásvétel létrejött.
Az értékelt szerint az adásvétel létrejött.
Értékelő: atti61(14)
Dátum : 2011/03/09 13: 31: 51
Termékkód: 1446 289138
Eladó
Pozitív vélemény: remek megbízható üzletember mindenkinek ajánlom
Az értékelő szerint az adásvétel létrejött.
Az értékelt szerint az adásvétel létrejött.
Értékelő: vicky26(22)
Dátum : 2011/03/31 23: 17: 55
Termékkód: 1439 662134
Eladó
Pozitív vélemény: ki vártam és megkaptam a terméket: )köszi
Az értékelő szerint az adásvétel létrejött.
Az értékelt szerint az adásvétel létrejött.
Vadonatúj és magas színvonalú
Videó formátum: AVI
Video kódolás: M-JPEG
Videó felbontás: 1280 * 960VGA
Video frame rate: 30fps
Média lejátszás szoftver: Mellékelt szoftver az operációs rendszer vagy a Mainstream audio és video média lejátszás szoftver
Kép formátum: JPG
Kép pixel: 3264 * 2448 (8M Pix)
Az arány a kép: 4: 3
Támogató rendszer: Windows ME/2000/XP/2003/Vista, Mac O / S, Linux
Akkumulátor kapacitás: 200mAh
Kapacitás: 4GB
Munkaidő: Körülbelül 70 perc
Töltési feszültség: DC 5V
Interfész típusa: USB Φ 2. 5
Tárolási támogatás: Nano flash
Akkumulátor típusa: nagy kapacitású lítium-polimer
Package(As the picture below shows ) Csomag (Mivel a kép mutatja)
1 * 4GB Waterproof Spy Watch. 1 * 4 GB-os vízálló Spy Watch.
1* USB cable. 1 * USB kábel.
1* CD drive . 1 * e-mailon (csak Win98 kell)
1* User manual. 1 * Felhasználói kézikönyv.
 
A  termék nincs készleten, de előre utalással megrendelhető.
Szállítási idő; utalás beérkezést követő 2-3 hét
Utánvétel nincs.
Működési:
A. Alkatrész Leírás:
A. 1 Mutató: Status Indicator (7): a kék fény a fotózás mód, vörös fény a videó felvételi mód.
A. 2 gomb (4): Érintse meg a gombot a start.
A. 3 Socket (1): A 2, 5 4 pin USB aljzat való összekötésére kell használni a számítógépes vagy töltőt. Ez az interfész az adatátviteli és a töltés.
A. 4 Mikrofon és kamera: mikrofon (2) használják, hogy a hangjelzés; (3) használják, hogy a kép jelet.
A. 5 Időbeállítás: Ez az idő ez az óra.
B. BE / KI: Nyomja meg a gombot (4) 2 másodpercig, hogy elindítsa a berendezés. Így kerül a fénykép felvétel mód. Közben a kék fény világít.
C. Fényképezés: A fotózás módban, a készülék belép a készenléti állapota fotózás. Most a kék fény világít. Nyomja meg a gombot (6) 1 másodpercig. Egy villogó kék fény jelzi, hogy az eszköz kiegészíti a fotózás és a fájl mentése munkát. Ezután visszatér a készenléti üzemmódba.
Megjegyzés: Győződjön meg róla, hogy megfelelő fény a környező és a kamera nem blokkolja más tárgyak. Tartsa a fényképezőgépet függőlegesen és stabil. És a tárgy legyen több mint 50 cm-től a kamera.
D. Videofelvétel: A fotó módban hosszan nyomja meg a gombot 2 másodpercig működését, a kamerát a videó mód, ezúttal a piros lámpa villog, hogy megmentse a rendszer energiafogyasztását és elkezdte a felvételt a 3S harang, az állapotjelző fény automatikusan kikapcsol, ezúttal a videó még mindig a videó mód, és ha az állam felismerte a kamerát, vagy egy új működési, röviden nyomja meg a művelet gombot a felvétel leállításához, mentse a fájlt, ezúttal ismét egy hosszú világoskék könnyű.
E. Hangrögzítés: Sart állapot, a hosszú fényes kék fény, rövid a kapcsoló berendezés kulcs (4. ábra), a kék fény kezdett villogni, hogy megmentse a rendszer energiafogyasztását és elkezdte a felvételt a 3S harang, az állapotjelző fény automatikusan kapcsolja ki, a kapcsolót rövid gép mentéséhez és adja meg a kamera felvétel készenléti üzemmódban, ezúttal egy hosszú erős kék fény
F. PC kamera: Tartsa lenyomva a műveleti gombot (6. ábra), akkor csatlakoztassa az eszközt a számítógép USB-interfész, akkor adjuk meg a PC Camera (webkamera) módban. Ebben a módban a kamera használható PC kamera, a barátaiddal online videó chat, fotókat, és így tovább.
Megjegyzés: szerint a számítógépes rendszer konfigurációját, vagy a különbség, hogy a számítógép nem érzékeli a fényképezőgép funkciót egyszer, ha a számítógép nem tud belépni a kamera funkció, de egy Udisk. Kérjük, távolítsa el a kamerát, és csatlakoztassa a fényképezőgépet a számítógéphez ismét Ha első alkalommal használja a PC kamera funkciót a számítógépen telepítse az illesztőprogramokat a CD-n vagy a kereskedők biztosítani. Kérjük, csatlakoztassuk az adatkábelt, hogy a készülék az első, majd csatlakoztassa a másik oldalon a számítógép.
G. Csatlakoztassa a számítógépet: A készenléti és kikapcsolt üzemmódban, akkor csatlakoztassa a készüléket a számítógéphez. A számítógép felbukkan egy cserélhető lemez logót. Van egy kép fájl könyvtára: * Disk _REC 100MEDIA. Során videokamerával és számítógépes adatátvitel, a kék fény gyorsan villog. A kikapcsolás, kérjük kattintson a "Hardver biztonságos eltávolítása" a jobb alsó sarokban a tálcán. Ezután leállításához kattintson a "USB háttértároló eszköz". Húzza ki az USB. A kikapcsolás teljessé.
Megjegyzés: szerint a számítógép vagy a rendszer beállításait, nem lesz kis különbség az idő azonosítására cserélhető lemezt. Kérjük, legyen türelemmel. Ezen időszak alatt, kérjük, ne nyomja meg a gombot, hogy elkerülje a rossz hatással van a számítógépes hardver. Ha a számítógép nem azonosítja a cserélhető lemez hosszú ideig, húzza ki és csatlakoztassa újra az eszközt. Ha a számítógép nem tudja azonosítani a hardver még, győződjön meg róla, az operációs rendszer, vezető-és USB-kábel mind a normál állapotban. Kérjük, győződjön meg róla, hogy húzza ki a készülék megfelelően a szokásos eljárás, hogy elkerülje az esetleges károkat a számítógép és a felvevő.
H. Charge: Csatlakozás a számítógéphez USB vagy töltőt. A töltés alatt, a piros fény lassan villog. Amikor az akkumulátor teljesen feltöltődött, a piros lámpa nem villog.
Megjegyzés: A felvevő beépített nagy kapacitású lítium-polimer akkumulátor. Az akkumulátor nem memória-effektus. Ezt fel lehet használni, és felszámolásra bármikor. De az első öt alkalommal a töltés, kérjük, töltse fel az akkumulátor telítettségét az akkumulátor lemerül. Ez aktiválja az akkumulátor maximális kapacitását, és fenntartja a normál munkaidőt.
 
Csak saját felelőségre használható!
A terméket magánszemélyként értékesítem.
A terméket a Magyar jogszabályok alapján TILOS az érintett személy tudta és beleegyezése nélkül használni . Nem használható személyek megfigyelésére adatgyűjtésre, információ szerzésre kérem ezt figyelembe venni.



Jelenlegi ára: 12 400 Ft

Az aukció vége: 2011-07-05 06:31
. 4 Gb vízálló óra- kamera 6 az 1 ben - Jelenlegi ára: 12 400 Ft

Fontos