2011. október 31., hétfő

Nokia N97 mini V2 Black Navigation mobiltelefon - Jelenlegi ára: 33 000 Ft


Eladó Nokia N97 mini V2 Black Navigation mobiltelefon minden gyári tartozékával eredeti dobozában plusz kiegészítőkkel
A készülék nem a sima hagyományos Nokia N97 mini mobiltelefon, hanem egy újabb kiadású V2 verzió amiben már kiküszöböltek minden olyan hibát ami az előzőleg kiadott szériánál előfordult és vékonyabb mint elődje. Magyar ékezetes billentyűzetes navigációs verzió autós szettel (autós tartó és töltő) ingyenes Nokia Magyar nyelvű utcaszintű navigációval (választható férfi és női hang is) és Magyarország térképpel, amely a belső GPS használja és nem a szolgáltató hálózatát! Letölthető még hozzá ingyenesen a teljes Európa és egyéb térképek is! v 12. 0. 110 szoftver verzió fut rajta és a menürendszere gyári Nokia és nem Telenoros, kizárólag a ki és bekapcsolásnál a Nokia logó után jelenik meg egy pillanatra a Telenor logója és ezt leszámítva minden másban egyezik a független készülékek szoftverével!
A készülék Magyarországon a Pannon/Telenor szolgáltatótól lett vásárolva 2010. 09. 10-én 2 év Nokia garanciával, így még majdnem 1 év gyártói garanciával rendelkezik.
A készülék kamerája mellett a fém részen található kisebb halvány kopás a tokban hordástól (3. képen jelöltem, nem ütés nyom csak felületi szín kopás soha nem volt elejtve), illetve a kijelző és az érintő felültet között van egy kis porszem ami kizárólag fehér háttérnél látható de nem zavaró, ezeket leszámítva nagyon szép megkímélt és karc mentes makulátlan állapotban van, a kijelzőjén védőfólia van! A tartozékok közül a töltő és az adatkábelen kívül más nem volt használva gyakorlatilag azok újak! A tartalék aksi 1x volt töltve és a 8GB memóriakártya is új 1x formázott, mindkettő szintén garanciás (probléma esetén cseréltetem)! A nyitó mechanikája nem lötyög tökéletesen hibanentesen nyit és zár!
Gyári tartozékai: töltő, adatkábel, head set, autós tartó, autós töltő, kézikönyv és leírások, OVI Suite CD, doboz, garancia jegy.
Plusz kiegészítők: 1db Nokia BL-4D 1200mAh aksi, 8GB Sandisk microSD kártya.
Eredeti Nokia és nem klón telefon, Made in Finland!
A készülék nagy dobozos Navigációs verzió autós szettel + 1db gyári új aksival + 8GB memóriakártyával és a minimálára ennek megfelelően lett kialakítva, ezért kizárólag csak egyben elvihető és külön nem eladó, nem bontom meg! Kérem, hogy a komolytalan ajánlatokkal és kérdésekkel ne is keressenek, mert az ilyen üzenetekre nem reagálok!
Kérem, hogy csak olyan licitáljon rá aki az aukció lejártát követően azonnal át tudja venni vagy a termék árát utalással rendezni tudja, napokkal-hetekkel későbbi fizetést, illetve részletfizetést nem tudok elfogadni, ezt licitnél kérem figyelembe venni!
Villámáras elvitel esetén a belföldi posta értékbiztosított szállítási díját átvállalom!
Nemzetközi szállítás nem megoldható semmilyen formában, kizárólag csak Magyarországon értékesítem - NO INTERNATIONAL SHIPPING!
FIGYELEM: KÉREM, HOGY MIELŐTT LICITÁL KÉRDEZZEN A FÉLREÉRTÉSEK ELKERÜLÉSE ÉRDEKÉBEN!
***VÁROM AZ AJÁNLATOKAT***


Jelenlegi ára: 33 000 Ft

Az aukció vége: 2011-10-31 22:29
. Nokia N97 mini V2 Black Navigation mobiltelefon - Jelenlegi ára: 33 000 Ft

Fontos